DESIGN & VISUAL EXPOSURE

Opdrachten overzicht

Vrouwen met LEF

VISUELE EXPOSURE – RESTYLING WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Met Vrouwen met LEF zijn we een continue samenwerking gestart, waarbij we de website hebben gerestyled, een webshop hebben toegevoegd, een online academy hebben gemaakt en ons blijvend richten op de visuele exposure: het duidelijker in de markt zetten van de organisatie. Eveneens hebben we een nieuw e-mailmarketing systeem geïmplementeerd, te weten Active Campaign. 

Tuinen in beweging

VISUELE EXPOSURE – RESTYLING WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

De Belgische Sofie Hoste helpen we op een continue basis met het positioneren van haar producten en trainingen. We hebben een online academy gemaakt en een webshop toegevoegd aan de bestaande site, via waar de cursussen kunnen worden afgenomen.  

Poppedop

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Voor Poppedop (webwinkel voor baby- en kinderproducten) hebben we een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd, inclusief de bij een webshop behorende betaalmodule. We verzorgen eveneens het beheer en onderhoud. Ben je benieuwd naar het resultaat? Of zoek je wellicht een leuk kraamcadeau voor een vriendin? Kijk dan op www.poppedop.com.

Maria Rosenmöller

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Maria wilde graag een website die vermeldt wat zij op muzikaal vlak te bieden heeft. We hebben voor haar een nieuwe site ontworpen en gerealiseerd, inclusief een bijpassend beeldmerk. We verzorgen eveneens het beheer en onderhoud. Ben je nieuwsgierig naar de site? Of ben je wellicht op zoek naar een professionele dirigente, wil je starten met zangles of juist deelnemen in een koor? Bezoek dan de site www.mariarosenmoller.nl.

Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Het meest bijzondere vocale vrouwenensemble uit Voorschoten wilde graag een nieuwe website. Zo gezegd, zo gedaan en zijn we gestart met het ontwerp, het realiseren en inmiddels beheren van de website, inclusief een weergave van het gehele repertoire tot nu toe. Ook zijn we verantwoordelijk voor de vormgeving van alle visuele exposure (logo, ontwerpen flyers en posters). Wil je gaan genieten van een van de optredens van Vox Clara? Bekijk dan (de agenda op) de site www.voxclara.nl.

Stichting ‘Wij stoppen MS voor’

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

De Stichting ‘Wij stoppen MS voor’ heeft tot doel geld in te zamelen voor MS patiënten. We hebben de site ontworpen, gerealiseerd en beheren deze. Via de donatiemodule kunnen bezoekers geld storten wat ten goede komt aan het doel van de Stichting. Wil jij geld bijdragen aan dit goede doel? Ga dan naar www.wijstoppenmsvoor.nl en doneer!

Esther Dillingh

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Kunstzinnig therapeute Esther Dillingh wilde een website die haar manier van werken duidelijk weergeeft. Na diverse gesprekken en ontwerpvoorstellen zijn we gekomen tot het realiseren van een nieuwe website waarin haar werkwijze wordt toegelicht en de duinroos als beeld een centrale rol vervult. Wil je het resultaat bekijken en lezen wat Esther voor jou kan betekenen? Ga dan naar www.kztdeduinroos.nl.

Autobedrijf van der Laan Brouwer

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

René van der Laan wilde graag een nieuwe website, inclusief nieuw logo, waarbij zijn specialisme, het restaureren van (oude) Citroëns, centraal staat. We hebben voor hem de site ontworpen en gerealiseerd inclusief een online afspraken formulier. Is jouw auto toe aan een APK of onderhoudsbeurt? Of heb je een speciaal onderdeel nodig voor je Citroën? Neem dan een kijkje op www.citroenvanderlaan.nl en maak een online afspraak.