DESIGN & VISUAL EXPOSURE

Opdrachten overzicht

Paralegal Academy

VISUELE EXPOSURE – WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN – ONLINE TRAININGEN

Malika Maanani hebben we geholpen met het positioneren van haar producten en juridische trainingen via haar website. We hebben een online cursus gemaakt en een webshop toegevoegd aan de site, via waar de cursus kan worden afgenomen. Ook verzorgen we de sociale uitingen en promoties voor webinars of hostings. Ook hebben Active Campaign als e-mail marketingsysteem geïmplementeerd. 

Sandra Korse

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Sandra Korse is een bewogen filmmaakster, welke al diverse geweldige documentaires en films heeft gemaakt. Op haar de website www.sandrakorse.com is alles te lezen over deze bijzondere, vreugdevolle vrouw. We hebben deze website ontworpen, inclusief een Engelstalige versie, en beheren deze.

A million steps for love

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN – DONATIEMODULE – TWEETALIG

“Wat als lopen je zielsgelukkig maakt? Dan heb je maar één ding te doen: je rugzak inpakken en gaan.” Met deze oneliner wordt de documentaire A million steps for love gereleased op 27 september 2020. Esmeralda Heij en Sandra Korse hebben deze film gemaakt, waarbij we de website hebben ontwerpen, de ticketverkoop en een donatiemodule hebben toegevoegd. Alle social media communicatie wordt door ons verzorgd (FB, Insta, Li). Eveneens hebben we een e-mailmarketing systeem geïmplementeerd, te weten Active Campaign. 

Vrouwen met LEF

VISUELE EXPOSURE – RESTYLING WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN – ONLINE TRAININGEN

Met Vrouwen met LEF zijn we een continue samenwerking gestart, waarbij we de website hebben gerestyled, een webshop hebben toegevoegd, een online academy hebben gemaakt en ons blijvend richten op de visuele exposure: het duidelijker in de markt zetten van de organisatie. Alle social media communicatie wordt door ons verzorgd (FB, Insta, Li). Eveneens hebben we een nieuw e-mailmarketing systeem geïmplementeerd, te weten Active Campaign. 

Lef in Business

VISUELE EXPOSURE – WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN – ONLINE TRAININGEN

Anselma Prins helpen we op een continue basis met het positioneren van haar producten en trainingen via de website www.lefinbusiness.nl. We hebben diverse online cursussen gemaakt en een webshop toegevoegd aan de site, via waar de cursussen kunnen worden afgenomen. Alle social media communicatie wordt door ons verzorgd (FB, Insta, Li). Eveneens hebben we een nieuw e-mailmarketing systeem geïmplementeerd, te weten Active Campaign.  

Tolle Training

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Eckhart Tolle is een van de grootste spirituele leraren van dit moment, zonder ook maar iets van een goeroe weg te hebben. Via de website www.tolletraining.nu worden er Tolle trainingen aangeboden. We hebben deze website ontworpen, inclusief webshop en blog pagina, en beheren deze. Eveneens verzorgen we alle visuele exposure.

Poppedop

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Voor Poppedop (webwinkel voor baby- en kinderproducten) hebben we een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd, inclusief de bij een webshop behorende betaalmodule. We verzorgen eveneens het beheer en onderhoud. Ben je benieuwd naar het resultaat? Of zoek je wellicht een leuk kraamcadeau voor een vriendin? Kijk dan op www.poppedop.com.

Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Het meest bijzondere vocale vrouwenensemble uit Voorschoten wilde graag een nieuwe website. Zo gezegd, zo gedaan en zijn we gestart met het ontwerp, het realiseren en inmiddels beheren van de website, inclusief een weergave van het gehele repertoire tot nu toe. Ook zijn we verantwoordelijk voor de vormgeving van alle visuele exposure (logo, ontwerpen flyers en posters). Wil je gaan genieten van een van de optredens van Vox Clara? Bekijk dan (de agenda op) de site www.voxclara.nl.

Autobedrijf van der Laan Brouwer

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

René van der Laan wilde graag een nieuwe website, inclusief nieuw logo, waarbij zijn specialisme, het restaureren van (oude) Citroëns, centraal staat. We hebben voor hem de site ontworpen en gerealiseerd inclusief een online afspraken formulier. Is jouw auto toe aan een APK of onderhoudsbeurt? Of heb je een speciaal onderdeel nodig voor je Citroën? Neem dan een kijkje op www.citroenvanderlaan.nl en maak een online afspraak.

Maria Rosenmöller

ONTWERP WEBSITE – VORMGEVING ALGEMEEN

Maria wilde graag een website die vermeldt wat zij op muzikaal vlak te bieden heeft. We hebben voor haar een nieuwe site ontworpen en gerealiseerd, inclusief een bijpassend beeldmerk. We verzorgen eveneens het beheer en onderhoud. Ben je nieuwsgierig naar de site? Of ben je wellicht op zoek naar een professionele dirigente, wil je starten met zangles of juist deelnemen in een koor? Bezoek dan de site www.mariarosenmoller.nl.